Recept
« Terug naar recepten
					
						Kip met varkensribbetjes in esdoornsiroop
						PT90M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kip met varkensribbetjes in esdoornsiroop
Een heerlijk kip met varkensribbetjes in esdoornsiroop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 90 min
								
								
									Personen:
									6-8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Nigella Express
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kip met varkensribbetjes in esdoornsiroop te bereiden
1. Doe de ribbetjes en stukken kip in een paar grote diepvrieszakken of in een schaal. 
2. Doe er de rest van de ingrediënten bij en kneed alles goed door elkaar voor je de zakken sluit of de schaal afdekt.
3. Laat dit marineren in de koelkast tot de volgende dag of tot maximaal twee dagen later.
4. Haal de schaal of zakken uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200°C.
5. Doe de inhoud van de schaal of zakken in een of twee grote braadsleeën (zorg dat de stukken kip met het vel naar boven liggen), zet die in de oven en laat ze een uur en een kwartier bakken. Alles moet lekker kleverig en glinsterend kastanjebruin zijn.
									2. Doe er de rest van de ingrediënten bij en kneed alles goed door elkaar voor je de zakken sluit of de schaal afdekt.
3. Laat dit marineren in de koelkast tot de volgende dag of tot maximaal twee dagen later.
4. Haal de schaal of zakken uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200°C.
5. Doe de inhoud van de schaal of zakken in een of twee grote braadsleeën (zorg dat de stukken kip met het vel naar boven liggen), zet die in de oven en laat ze een uur en een kwartier bakken. Alles moet lekker kleverig en glinsterend kastanjebruin zijn.
                    