KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Kip met groene asperges

Tip: bak de beetgare asperges nog even in een hete grillpan voor een extra intense smaak!
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Schil de asperges en kook ze beetgaar. Kruid de kipfilets met peper en pocheer ze in de kippenbouillon tot het vlees gaar is (ongeveer 8 minuten). Maak de saus door 300 ml kookvocht van de kip te mengen met de room en geperste look. Laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip samen met de asperges en overgiet de kip met de saus. Werk af met de fijngesnipperde peterselie. Lekker met gekookte aardappelen of pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst