KookJij

Kersentiramisu

Een heerlijk kersentiramisu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kim
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersentiramisu te bereiden

Klop de basterdsuiker door de mascarpone en spatel de slagroom erdoor.
Leg de lange vingers op de boden van de schaal en besprenkel dit met koffie.
Giet het mascarpone mengsel erover en strijk dit glad.
Verdeel de vlaaivulling voorzichtig over de mascarpone en zet het tot gebruik in de koelkast.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst