KookJij

Hollandse balletjes

Een heerlijk hollandse balletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 68 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie: 610 kCal energie
27 Gram eiwit
43 Gram vet
31 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hollandse balletjes te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 20 minuten goudbruin en knapperig.
Keer halverwege.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
Kook de eieren in 8 minuten hard.
Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes.
Doe de spinazie en de komkommer in een schaal.
Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.
Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden.
Serveer met de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst