Recept
« Terug naar recepten
					
						Hibiscus, brie en amandel crostini
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hibiscus, brie en amandel crostini
Een heerlijk hibiscus, brie en amandel crostini recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Amuse
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Australie
								
																								
									Keuken:
									Wereldkeuken
								
																								
									Bron:
									www.wildhibiscus.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hibiscus, brie en amandel crostini te bereiden
   Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de hibiscus bloemen uit de pot en bewaar de siroop. Halveer de bloemen. Snij de brie in dunne plakken en leg deze op de plakjes brood. Verdeel het amandelschaafsel over een plat bord. Druk de brie stevig in het brood en druk het broodje vervolgens in het amandelschaafsel. Zet de plakjes brood in de voorverwarmde oven. Bak totdat de brie zacht is, het brood knapperig en de amandelen licht geroosterd.  Garneer daarna elk plakje met een halve hibiscus bloem en besprenkel voorzichtig met een beetje hibiscus siroop. Garneer eventueel met nog een beetje verse groene kruiden.   
										Mijn kookverhaal
De wild hibiscusbloemen zijn echt een bijzondere verrassing en alleen te verkrijgen bij de Nederlandse webshop  www.wildhibiscus.nl
									 
                    





 
					
 
									
wildhibiscus zegt: