Recept
« Terug naar recepten
					
						Wild Hibiscus Mojito
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wild Hibiscus Mojito
Een heerlijk wild hibiscus mojito recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dranken - Cocktails
 - > Speciale gelegenheden - Kerst
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Afrika
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wild Hibiscus Mojito te bereiden
  Vul een groot glas met ijsschilfers. Doe de verse munt, plakjes limoen en fijngehakte wilde hibiscus in het glas.
Doe de witte rum, hibiscussiroop, limoensap met ijs in een cocktailshaker en schud 10 seconden. Giet dit daarna in het glas. Voeg op het laatst nog een scheutje bronwater toe. Garneer met muntblaadje.
										Doe de witte rum, hibiscussiroop, limoensap met ijs in een cocktailshaker en schud 10 seconden. Giet dit daarna in het glas. Voeg op het laatst nog een scheutje bronwater toe. Garneer met muntblaadje.
Mijn kookverhaal
De wild hibiscusbloemen zijn een heerlijke verrassing verkrijgbaar bij een Nederlandse webshop www.wildhibiscus.nl
									
                    