KookJij

Wild Hibiscus Mojito

Een heerlijk wild hibiscus mojito recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Afrika
Keuken: Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wild Hibiscus Mojito te bereiden

Vul een groot glas met ijsschilfers. Doe de verse munt, plakjes limoen en fijngehakte wilde hibiscus in het glas.
Doe de witte rum, hibiscussiroop, limoensap met ijs in een cocktailshaker en schud 10 seconden. Giet dit daarna in het glas. Voeg op het laatst nog een scheutje bronwater toe. Garneer met muntblaadje.

Mijn kookverhaal

De wild hibiscusbloemen zijn een heerlijke verrassing verkrijgbaar bij een Nederlandse webshop www.wildhibiscus.nl

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst