KookJij

Hapje : zoete aardappel met parmaham

Een heerlijk hapje : zoete aardappel met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : zoete aardappel met parmaham te bereiden

Kook de aardappel met de helft van de sjalot in een beetje water met zout en de helft van de kervel.
Als het water verdampt is zijn normaal de aardappelen gaar ( toch even proeven). Pureer en kruid met peper en gemalen gember voeg een beetje boter toe, laat afkoelen.
Dresseer de kervel, parmaham op bord een toefje puree erbij en werk af met sjalot, fijn gesneden radijs evenzeer de truffeldressing.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst