KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Halloweenbloedsoep met beestjes

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Maak de tomatensoep op jouw manier, liefst een iets dikkere, goed rode soep.
Rol balletjes van het met ei, beschuit,en kruiden aangemaakte gehakt.
Vorm van sommige balletjes een ovaaltje, laat de rest rond.
Steek door de ronde balletjes 4 staafjes spaghetti en door de ovaaltjes 3, zodat het insekten- of spinnenpoten lijken.
Steek kleine stukjes wortel in de balletjes als oogjes.
Laat de gehaktbeestjes in de hete soep gaar worden.
Serveer de bloedsoep in een niet te diep bord, zodat je de beestjes duidelijk kan zien.

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Serveer er afgesneden vingers bij: de uiteinden van een soepstengel die je (met de afgebroken kant) doopt in een beetje ketchup. (Plak er, om het nog echter te maken, een amandelsnipper op als nagel, met mayonaise!)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

zegt:
Ik heb er een nieuwe foto bij geplaatst, want ik zag dat Marijke dezelfde had voor haar pompoensoep!:?
RITA

zegt:
skon. en griezelig. Ga 't maken voor ons griezeldiner voor a.s zaterdag. ieieieiek
addie

zegt:
Hoi Liske,
Wat een ontzettend leuk idee, ga het zeker eens maken met de kleinkindren. Bedankt.
Kookgroet,
Addie.