KookJij

Griekse paddestoelensalade

Een heerlijk griekse paddestoelensalade recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Balkan
Bron: griekse keukendruk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Griekse paddestoelensalade te bereiden

Borstel de champignons schoon. Snijd het lelijke deel van het steeltje. Snijd de ontvelde tomaten in piepkleine blokjes. Maak de saus voor de salade; roer de créme fraïche, mayonaise, de tomatenketchup, blokjes tomaat door elkaar. breng dit op smaak met zout en peper en een scheutje ouzo. Breng 1 liter water aan de kook. Kook de hele champignons 4 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken en afkoelen. Schep de champignons in een kom en schep de saus erdoor.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst