KookJij

Gegrilde rode poon met couscous en saffraan

Een heerlijk gegrilde rode poon met couscous en saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde rode poon met couscous en saffraan te bereiden



Vraag de rode poon gefileerd zonder graten en schubben, grill hem langs beide kanten. Meng azijn, oliën en sojasaus en marineer hierin de gegrilde vis.

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Meng er de couscous en de saffraan onder, alsook de basilicum. Meng dit geheel door de vinaigrette van de marinade.

Serveer de vis met de couscous, overstrooi met fijngehakte basilicum en de basilicumolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst