Recept
« Terug naar recepten
					
						Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen
Een heerlijk gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									keurslager-vangijsel.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen te bereiden
Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot.
Snij de sjalot, de kervel en de bieslook in stukjes en bak in boter. Doe de aardappelen erbij en voeg de room toe.
Bak de zeetong zonder vel en stoom dan 2 minuten op 80 graden, bewaar het bakvet. Voeg de garnalen toe aan de stoemp (net voor het serveren).
Snijd de tong los van de graat en vul met de stoemp, versier met bieslook en het bakvet van de tong.
 
                    
 
					 
									 
									
Gerard van der Leeuw zegt: