KookJij

Gebakken zalm met rucola en pasta:

Een heerlijk gebakken zalm met rucola en pasta: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zalm met rucola en pasta: te bereiden

Zet de doperwtjes met ruim kokend water op.
Voeg na ± 5 min. de pasta toe en kook het samen gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de pasta.
Kruid de zalmfilet met zout, versgemalen peper en 2 el dille.
Bak ze in wat olie in 10-12 min. zachtjes gaar en mooi bruin.
Bak het uitje in 1 el olie zachtjes goudbruin.
Roer de crème fraîche en een ½ dl pastakookwater erbij en breng het aan de kook.
Stort de pasta in een vergiet en laat het kort uitlekken.
Schep het in een ( warme ) schaal direct om met de roomsaus, de rest van de dille en de rucola.
Serveer met de zalmfilet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst