KookJij

Gebakken Zalm met Limoensaus

Een heerlijk gebakken zalm met limoensaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Familie uit Hongkong
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Zalm met Limoensaus te bereiden

LIMOENSAUS: -1).Doe alles in de blender en draai een homogene saus. -2).Doe dit in een kommetje en laat dat 8 uren staan om op smaak te komen. 3).De moten vis worden gebakken --->4 minuten aan elke zijde.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Vis opdien op een voorverwarmd bord met 2 lepeltjes saus. Strooi er wat groene blaadjes op. Geef er eventueel een lepeltje "Chili-jam" bij.(Nam Pao Prik) NAM PAO PRIK : Een soort van aromatische Thaise sambal

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst