KookJij

Gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm)

Een heerlijk gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Varkensvlees
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm) te bereiden

Hak de look en chili fijn en meng met de boter tot de boter wit ziet en kruid met zout. Snijd de aardappelen in schijven van 1 cm dik. Snijd de komkommer in slingers (met een dunschiller). Schil en snijd de avocado in dunne plakjes. Snijd de salade in grove stukken. Snijd de lenteuitjes fijn en meng alles met olijfolie, citroensap, pijnboompitten en kruid met zout en peper.
Bak het varkensvlees een paar seconden aan elke kant in een hete koekenpan met boter.
Verdeel het vlees over 4 borden. Plaats de salade mooi bovenop en serveer met wat lookboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst