Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalen met roerbaknoedels
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalen met roerbaknoedels
Een heerlijk garnalen met roerbaknoedels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jacob Middelhof
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									remiemartens
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalen met roerbaknoedels te bereiden
  Bereiding teriyaki saus: 
Snij de sinaasappel en de citroen in ¼ delen. Kook alles op en verwijder na het koken direct de citroen en de sinaasappel.
Bindt de saus af met het zetmeel.
Pel de gamba’s, verwijder de darmkanaaltjes en spoel ze uit met koud water.
Maak van de eieren, slagroom en zout dunne platte flensjes en rol ze op.
Kook de noedels af en spoel ze koud.
Bak de gamba’s licht aan in de wok, voeg vervolgens de noedels en een scheutje teriyaki saus er aan toe.
Leg dit in het midden van het bord en garneer het af met de sereh, koriander, gesneden omelet en de Japanse gember.
Serveer de teriyaki apart in een kommetje.
  
									Snij de sinaasappel en de citroen in ¼ delen. Kook alles op en verwijder na het koken direct de citroen en de sinaasappel.
Bindt de saus af met het zetmeel.
Pel de gamba’s, verwijder de darmkanaaltjes en spoel ze uit met koud water.
Maak van de eieren, slagroom en zout dunne platte flensjes en rol ze op.
Kook de noedels af en spoel ze koud.
Bak de gamba’s licht aan in de wok, voeg vervolgens de noedels en een scheutje teriyaki saus er aan toe.
Leg dit in het midden van het bord en garneer het af met de sereh, koriander, gesneden omelet en de Japanse gember.
Serveer de teriyaki apart in een kommetje.
 
                    




 
					