Recept
« Terug naar recepten
entrecote café de paris
PT30M
entrecote café de paris
Een heerlijk entrecote café de paris recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe entrecote café de paris te bereiden
De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten zonder te laten kleuren. Af laten koelen. Het champignonmengsel samen met 50 gram boter, ansjovisfilets, gehakte kruiden, citroensap, peper, zout en worchestershiresaus in de keukenmachine tot een creme draaien. Deze creme in de koelkast bewaren. De entrecotes in hete boter bakken, uit de pan nemen en warm houden. Het bakvet weggooien, de pan afblussen met de witte wijn en de kalfsfond toevoegen. Het geheel even laten inkoken, de rrom toevoegen en de pan van het vuur nemen. 2 eetl van de creme door de saus roeren. De saus eventueel op smaak brengen met peper en zout en samen met de entrecotes serveren
tonneke zegt: