KookJij

entrecote café de paris

Een heerlijk entrecote café de paris recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe entrecote café de paris te bereiden

De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten zonder te laten kleuren. Af laten koelen. Het champignonmengsel samen met 50 gram boter, ansjovisfilets, gehakte kruiden, citroensap, peper, zout en worchestershiresaus in de keukenmachine tot een creme draaien. Deze creme in de koelkast bewaren. De entrecotes in hete boter bakken, uit de pan nemen en warm houden. Het bakvet weggooien, de pan afblussen met de witte wijn en de kalfsfond toevoegen. Het geheel even laten inkoken, de rrom toevoegen en de pan van het vuur nemen. 2 eetl van de creme door de saus roeren. De saus eventueel op smaak brengen met peper en zout en samen met de entrecotes serveren

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tonneke

tonneke zegt:
Lijkt me lekker maar hoeveel kalfsfond heb je nodig die zie ik namelijk niet in je lijstje staan. En wat doe je met de overgebleven creme?