Recept
« Terug naar recepten
					
						Een amuse van calvadosappel met paté 
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Een amuse van calvadosappel met paté
Een heerlijk een amuse van calvadosappel met paté  recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									borrelhapjes
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Een amuse van calvadosappel met paté te bereiden
Appel schillen en in 4 dunne plakken snijden. Uit elke plakje 2 sterretjes steken (of snijden) Calvados met sterretjes in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appelsterretjes n zeef laten uitlekken. 
Paté met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden. Met koele hand paté tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelsterretjes over vier grote lepels verdelen (zie foto). Op elk sterretje 1 patéballetje legen. Elk patéballetje met 2 kappertjes garneren.
									Paté met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden. Met koele hand paté tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelsterretjes over vier grote lepels verdelen (zie foto). Op elk sterretje 1 patéballetje legen. Elk patéballetje met 2 kappertjes garneren.
 
                    




 
					 
									
Carola zegt: