Recept
« Terug naar recepten
Een amuse van calvadosappel met paté
PT60M
Een amuse van calvadosappel met paté
Een heerlijk een amuse van calvadosappel met paté recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
borrelhapjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een amuse van calvadosappel met paté te bereiden
Appel schillen en in 4 dunne plakken snijden. Uit elke plakje 2 sterretjes steken (of snijden) Calvados met sterretjes in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appelsterretjes n zeef laten uitlekken.
Paté met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden. Met koele hand paté tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelsterretjes over vier grote lepels verdelen (zie foto). Op elk sterretje 1 patéballetje legen. Elk patéballetje met 2 kappertjes garneren.
Paté met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden. Met koele hand paté tot 8 mooie gelijkmatige balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelsterretjes over vier grote lepels verdelen (zie foto). Op elk sterretje 1 patéballetje legen. Elk patéballetje met 2 kappertjes garneren.
Carola zegt: