Chapelure = paneermeel
Eitjes vers van de pers = gewoon een vers ei
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Duo van pasta met visburger 
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Duo van pasta met visburger
Een heerlijk duo van pasta met visburger  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Duo van pasta met visburger te bereiden
  Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Asperges schillen, breek een stukje af van de onderkant,
snijd in fijne ringen.
Porei evenzeer in fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijnsnijden.
Wok deze groenten samen beetgaar aan.
Voeg de room toe en kruid af met zout, peper, muskaatnoot en dragon. Voeg de brie in blokjes toe en de gele snoeptomaatjes, goed roeren laat de saus niet meer koken. Indien nodig een beetje bijbinden.
Hak de vis fijn met een mes, voeg 1 eitje toe kruiden met peper, zout en dragon meng deze ingrediënten. Neem een uitsteekvorm, smeer goed in met olijfolie verdeel de vis hierin. Haal voorzichtig uit de vorm en wentel eerst in het losgeklopt ei daarna in chapelure.
Bak de visburgers krokant aan in boter.
Verdeel de saus over de borden duo van pasta in het midden presenteer de visburger erop met een stukje brie.
										Asperges schillen, breek een stukje af van de onderkant,
snijd in fijne ringen.
Porei evenzeer in fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijnsnijden.
Wok deze groenten samen beetgaar aan.
Voeg de room toe en kruid af met zout, peper, muskaatnoot en dragon. Voeg de brie in blokjes toe en de gele snoeptomaatjes, goed roeren laat de saus niet meer koken. Indien nodig een beetje bijbinden.
Hak de vis fijn met een mes, voeg 1 eitje toe kruiden met peper, zout en dragon meng deze ingrediënten. Neem een uitsteekvorm, smeer goed in met olijfolie verdeel de vis hierin. Haal voorzichtig uit de vorm en wentel eerst in het losgeklopt ei daarna in chapelure.
Bak de visburgers krokant aan in boter.
Verdeel de saus over de borden duo van pasta in het midden presenteer de visburger erop met een stukje brie.
 
                    





 
					
