KookJij

Dudley steak met Shropshire Blue

Een heerlijk dudley steak met shropshire blue recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dudley steak met Shropshire Blue te bereiden

Breng de steaks op smaak met peper en zout en bak deze in hete boter in 5 min goudbruin.
Bewaar het bakvocht in de pan!
Haal de steaks uit de pan, in een schaal afgedekt met aluminiumfolie en doe ze in een oven van 80°C (om ze warm te houden).
Blus het bakvocht af met de port en voeg de bouillon en crème fraîche toe. Zachtjes doorroeren.
Laat dit inkoken tot sausdikte en roer dan voorzichtig de gebrokkelde kaas erdoor.
Haal de schaal uit de oven en serveer de saus over de steak.
Heerlijk in combinatie met frites en broccoli.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst