KookJij

Dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee

Een heerlijk dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee te bereiden

Pasta beetgaar koken in ruim water met een blokje viskruiden.
Vis afspoelen en droogdeppen, kruiden met viskruiden en gaar bakken in ruim wat boter en olijfolie.
Spekblokjes krokant aanbakken.
Paprika in ringen snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof even aan in olijfolie en kruid goed naar smaak af.
Voeg de spekblokjes toe evenzeer de zeekraal en lamsoren roer dit alles goed onder elkaar.
Pasta afgieten, roer er de tomatencoulis onder en warm even terug op, terwijl de Roquefort kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met basilicum en gemalen peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst