Recept
« Terug naar recepten
					
						Cocktail van de Wijnbouwersvrouw
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Cocktail van de Wijnbouwersvrouw
Een heerlijk cocktail van de wijnbouwersvrouw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Cocktail van de Wijnbouwersvrouw te bereiden
Maak een mayonaise en breng ze goed op smaak. Klop de slagroom stijf en meng die door de mayonaise. Pel de druiven en haal de pitten er uit. Ontdoe de krab van alle ongerechtigheden en verdeel hem over de coupes. Voeg wat druiven toe en bedek de hele oppervlakte met mayonaise. 
Vermeng de ketchup met de gemberstroop en bedek met deze saus het grootste deel van de mayonaise.
Garneer nu met enkele druiven per coupe. Wrijf de dooier van het hardgekookte ei fijn en strooi dit weer over de rode saus.
 
 
 
 
 
 
 
  
 
									Vermeng de ketchup met de gemberstroop en bedek met deze saus het grootste deel van de mayonaise.
Garneer nu met enkele druiven per coupe. Wrijf de dooier van het hardgekookte ei fijn en strooi dit weer over de rode saus.
                    