KookJij

Chili con carne

Een heerlijk chili con carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen brouwsel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chili con carne te bereiden

Snijd de uien en de paprika in stukjes.
Doe 1-2 eetlepels olijfolie in een grote pan (wok), rul het rundergehakt in de pan, doe de paprika en uien erbij, laat deze langzaam iets aan garen. Voeg de AH groenten toe en laat dit langzaam koken.
Doe de inhoud van de 2 Honig pakjes in 300 ml water, voeg daaraan de tomatenpuree toe en een theelepel sambal en roer het geheel goed door. Laat de bonen uitlekken. Voeg de saus toe in de pan. Laat het geheel langzaam pruttelen, voeg de uitgelekte bonen en de knoflook toe, verwarm het geheel langzaam al roerend.
Voeg de chilipoeder toe naar smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst