KookJij

Bruschetta met tomaat en mozzarella

Een heerlijk bruschetta met tomaat en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met tomaat en mozzarella te bereiden

Verwarm de oven voor op 220° C. Snij de ciabatta's diagonaal in 12 à 15 sneetjes. Rooster de sneetjes licht. Besmeer ze met tomatenpuree (of pesto). Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de broodjes op een bakplaat, bestrooi ze met de kruiden en peper en besprenkel met wat olijfolie. Schuif de bakplaat ± 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven om de mozzarella te laten smelten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst