KookJij

Broodje snert

Een heerlijk broodje snert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje snert te bereiden

Snijd het roggebrood in drie reepjes. Maak ze net zo breed als de spek. Meng de erwten met de room en pureer het geheel met de staafmixer glad. Voeg de mayonaise toe en pureer het mengsel nogmaals.



Serveren:
Smeer een beetje erwtenmayonaise op elk broodje (1). Rol de plakjes spek op en leg op elk broodje een rolletje spek (2). En serveer (3).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

noemi de knegt

noemi de knegt zegt:
bij mij wordt de puree heel erg dun en loopt dan van het brood af. hoe krijg ik het dikker