Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodje pesto
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodje pesto
Een heerlijk broodje pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodje pesto te bereiden
Als er rucola- of andere pesto overblijft: snij een brood (focaccia, ciabatta, stokbrood) horizontaal in, net niet doormidden. Bestrijk een kant met pesto en beleg met plakjes mozzarella of bestrooi met parmezaankrullen. Warm het brood een paar minuten op in de oven. Lekker zonder meer. Heerlijk bij minestrone. Apart bij een omeletje...
 
									 
                    
 
					