KookJij

Borrelballetjes van geitenkaas

Een heerlijk borrelballetjes van geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 18 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Borrelballetjes van geitenkaas te bereiden

Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op snijplank laten afkoelen en grof hakken. Paprikapoeder op schoteltje strooien. Bieslook boven schoteltje fijn knippen. Geitenkaas ontkorsten, in stukken snijden en met vork door crème fraîche mengen. Op smaak brengen met fijngemalen peper. Tussen handen ca. 36 balletjes van geitenkaasmengsel draaien, zo groot als knikkers. In 3 porties verdelen. Geitenkaasballetjes door respectievelijk paprikapoeder, bieslooksnippers of pijnboompitten rollen, zodat 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan. In elk balletje cocktailprikker steken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Wil van de Bunt

Wil van de Bunt zegt:
Heb ze vanmiddag gemaakt. Zeer eenvoudig en erg lekker!!