KookJij

Bloemkool als lauwwarme salade

Een heerlijk bloemkool als lauwwarme salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool als lauwwarme salade te bereiden

1).Zet een pan water op en wanneer het water kookt, doe dan daar in de bloemkoolroosjes en kook die al dente.
2).Doe in de blender de olie, vissaus, citroensap, zeste, knoflook, peper en Worcestershiresaus en draai daarvan een luchtige homogene saus.
3).Giet de roosjes af en doe ze in een grote kom. Giet daarover de saus en hussel goed door elkaar.
4.Strooi dan de kappertjes er over en roer die om in de bloemkoolroosjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP : Direct uitserveren zolang de bloemkool nog warm is.
Verdeel over de bordjes en strooi dan de peterselie er over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bayla

bayla zegt:
Dit lijkt me erg lekker!
Is al opgeslagen onder de favorieten:D