KookJij

Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker

Een heerlijk en relatief snel recept voor beenham uit de slowcooker. Dit keer met honing en mosterd.
Recept van:
Bereidingstijd: 200 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Slowcooker
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Deels ohmyfoodness/deels eigen inbreng
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker te bereiden

  1. Dep de beenham droog en druk de kruidnagels in de bovenkant (elke hoek 1 en in het midden 1)
  2. Giet de whisky over de bodem van de slowcooker en leg hier vervolgens de beenham in
  3. Maak een gladde mix van de mosterd en honing (voeg eventueel naar smaak meer honing of mosterd toe).
  4. Giet dit over de beenham en zet de slowcooker voor 2,5 uur op low.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Ik was op zoek naar een recept voor beenham uit de slowcooker. Toen kwam ik op de site van OhMyFoodness het recept tegen. Deze heb ik iets specifieker gemaakt naar mijn smaak, in de basis is het het zelfde recept.
Wil je een wat andere smaak qua whisky? Ik zou zeggen, probeer het uit! Je kan de rokerige kant op met bijvoorbeeld een Laphroigh.

Serveer het gerecht warm, maar kan ook zeker koud!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Echt heerlijk!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt goed, Harry!