KookJij

Recept voor Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie

Dit recept is weer is een keer wat anders, voornamelijk omdat er pastinaak in verwerkt zit. Pastinaak is toch een groenten die minder vaak in de keuken wordt gebuikt.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Pastinaak met dunschiller schillen en in dikke blokjes snijden.
Aardappelen schillen en in 4 verdelen ongeveer de zelfde grootte als de pastinaak.
Paprika in zeer kleine blokjes snijden.
Aardappelen en pastinaak beetgaar koken in licht gezouten water. Afgieten en pureren kruiden en beetje olijfolie, paprika en fijngesnipperde bladpeterselie eronder roeren.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst