Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie
Dit recept is weer is een keer wat anders, voornamelijk omdat er pastinaak in verwerkt zit. Pastinaak is toch een groenten die minder vaak in de keuken wordt gebuikt.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie te bereiden
    Pastinaak met dunschiller schillen en in dikke blokjes snijden.
Aardappelen schillen en in 4 verdelen ongeveer de zelfde grootte als de pastinaak.
Paprika in zeer kleine blokjes snijden.
Aardappelen en pastinaak beetgaar koken in licht gezouten water. Afgieten en pureren kruiden en beetje olijfolie, paprika en fijngesnipperde bladpeterselie eronder roeren.
Serveer zeer warm.
    
										Aardappelen schillen en in 4 verdelen ongeveer de zelfde grootte als de pastinaak.
Paprika in zeer kleine blokjes snijden.
Aardappelen en pastinaak beetgaar koken in licht gezouten water. Afgieten en pureren kruiden en beetje olijfolie, paprika en fijngesnipperde bladpeterselie eronder roeren.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    
 
					
