Klik op foto om te vergroten. 
Varkenshaasje gevuld te vinden op mijn receptenpagina.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelpuree met appel, spek en champignons
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelpuree met appel, spek en champignons
Een heerlijk aardappelpuree met appel, spek en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelpuree met appel, spek en champignons te bereiden
      Kook de aardappelen gaar en giet af.
Pureer en kruid met peper, zout, muskaatnoot, het eitje en olijfolie eronder mengen.
Appels in stukjes snijden.
Champignons in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Spekblokjes zonder vetstoffen aanbakken haal uit de pan.
Bak de appels, champignons en sjalot in dezelfde pan kruid met peper en voeg de honing toe en een beetje port, laat even opkoken totdat de porto verdampt is. Laat alles afkoelen.
Meng de groenten met het spek, voeg de fijn gesneden peterselie en paneermeel toe. Meng de helft onder de aardappelen.
De andere helft werd gebruikt om varkenshaasje te vullen, deze te vinden op mijn receptenpagina onder Varkenshaasjes gevuld.
Je mag natuurlijk de volledige mengeling onder de puree mengen.
      
										Pureer en kruid met peper, zout, muskaatnoot, het eitje en olijfolie eronder mengen.
Appels in stukjes snijden.
Champignons in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Spekblokjes zonder vetstoffen aanbakken haal uit de pan.
Bak de appels, champignons en sjalot in dezelfde pan kruid met peper en voeg de honing toe en een beetje port, laat even opkoken totdat de porto verdampt is. Laat alles afkoelen.
Meng de groenten met het spek, voeg de fijn gesneden peterselie en paneermeel toe. Meng de helft onder de aardappelen.
De andere helft werd gebruikt om varkenshaasje te vullen, deze te vinden op mijn receptenpagina onder Varkenshaasjes gevuld.
Je mag natuurlijk de volledige mengeling onder de puree mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									david zegt:
Vriendelijke groet david:)
 
									derbyke zegt:
 
                    





 
					

derbyke zegt: