KookJij

Aardappel- zoet en pittig gekruid met Gorgonzola pikant

Een heerlijk aardappel- zoet en pittig gekruid met gorgonzola pikant recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel- zoet en pittig gekruid met Gorgonzola pikant te bereiden

Aardappelen schillen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Champignons in vier snijden, sjalotjes fijn snijden,
venkel in blokjes snijden, stoof
even aan in boter, voeg de aardappelen toe en kruid met de sea food kruiden.
Deze mengeling in kommetjes een blokje gorgonzola erover en zet onder de grill.
Serveer deze aardappelbereiding met vis.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst