Klik op foto om te vergroten.
Eenvoudige opgebakken aardappelen met een apart smaakje.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappel Cyprus met shoarma kruiden te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
Boter laten smelten in een pan, aardappelen toevoegen en rijkelijk kruiden met shoarmakruiden.
Serveer zeer warm.
										Boter laten smelten in een pan, aardappelen toevoegen en rijkelijk kruiden met shoarmakruiden.
Serveer zeer warm.
                    
Willem zegt: