KookJij

Mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus

Nieuwsbrief aanmelden

Mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus

Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: Tania
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

In een pan groenten aanvullen met bodem water en de helft van de wijn. De mosselen hierin koken. Uit de schelp halen en per drie stuks aan een cocktailprikker rijgen.

De mosselgroenten niet weggooien maar in het midden van de serveerschaal scheppen. de cocktailprikkers er om heen leggen.

In een steelpannetje de witte wijn, franse mosterd, honing en een scheut olijfolie goed door elkaar roeren en even aan de kook brengen. Zout en peper naar smaak toevoegen en de saus over de mosselen uitscheppen.

De schaal met mosselen nog even snel verwarmen in oven of magnetron en samen met stokbrood en sla opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst