KookJij

Mexicaanse Macho Nachos

Dit gerecht zie je vaak in Mexicaanse restaurants op de kaart staan als voorgerecht. Het grote nadeel vind ik altijd dat je een hele berg chips krijgt en maar weinig topping. Omdat ik juist die bovenkant het lekkerste vind heb ik mijn eigen recept gemaakt met minder chips en meer van die andere heerlijkheden. Wij eten het thuis dan ook niet als voorgerecht maar als hoofdgerecht omdat het op mijn manier wel een stuk machtiger is.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse Macho Nachos te bereiden

  1. Doe de chips in een grote ovenschaal. b
  2. Bak het gehakt rul en voeg de knoflook, uien, paprika en tomaten toe.
  3. Als het gehakt gaar is en de groenten de gewenste gaarheid hebben voeg je de kruidenmix toe.
  4. Als alles goed is gemengd, doe je het geheel bovenop de chips en daarop komt de salsa saus en de jalapeno.
  5. Strooi de geraspte kaas erover en plaats de schaal in het midden van een voorverwarmde oven (15 minuten, 180 graden).

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Serveer naar wens met guacemole, zure room en salsa saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst