KookJij

Portobello met geitenkaas

Een heerlijk portobello met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Portobello met geitenkaas te bereiden

•Veeg 2 portobello’s schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de onderkant weg. Leg de champignons met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk ze met 1 eetlepel olie.
•Zet de schaal ca. 10 cm. onder een voorverwarmde hete grill gedurende ca. 4 minuten.
•Keer de champignons en leg er 2 plakken geitenkaas op. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en laat ze ca. 10 cm. onder de hete grill in ca. 5 minuten goudbruin worden.
Verdeel de sla over 2 borden en de leg de gevulde champignons erop.
•Besprenkel ze balsamicodressing en bestrooi ze met geroosterde pijnboompitten.

Mijn kookverhaal (Gerrie van Rossum)

Voor de zoetekauwen: een beetje vloeibare honing over de kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst