Recept
« Terug naar recepten
					
						Zwartzuur
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zwartzuur
Een heerlijk zwartzuur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Siegfried W. Felix
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									6-8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Gevogelte
 - > Hapjes - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zwartzuur te bereiden
  Kip of eend in sukken sijden, goed wassen en inwrijven met wat peper en zout. Gesnipperde uien fruiten in de boter tot deze glazig ziet, gevogelte mee fruiten, en de ingredienten toevoegen, op het bindmiddel na. Ongeveer 2 uur koken en nog wat sudderen tot dat het vlees bijna van het bot valt, daarna binden.  
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard zegt:
Gerard.
Siegfried, zegt:
gerrit zegt:
                    
martin zegt: