KookJij

Zalm Rauw Gemarineerd in Kruiden

Een heerlijk zalm rauw gemarineerd in kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 300 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm Rauw Gemarineerd in Kruiden te bereiden

*Doe de mosterd en limoennsap bij elkaar en meng dat goed dooreen.
*Gooi dat nu in de olie en meng verder alle ingredienten goed daar doorheen tot een min of meer homogene saus.
*Snijd de zalm met een speciaal daarvoor geschikt mes in heel dunne plakjes en leg die in een enkele laag bv in een oven-bakblik
*Roer de olie-saus nog eens goed door elkaar en giet dit over de zalmplakken uit. en laat dat 4 uur staan (Als langer dan in de koelkast)

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Serveer dit uit op en plat bord met de vinaigrette.
*Wat drinken we erbij?
--->Geef daarbij bv. een Chardonnay,Riesling of Sauvignon Blanc.Hij mag hout gehad hebben,doch moet wel droog zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst