Recept
« Terug naar recepten
					
						Wielekes
						PT45M
					
          
           
          
					
			Wielekes
Een heerlijk wielekes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Wielekes te bereiden
  1).Maak een homogeen mengsel van de lenteui, lomboks, uien, knoflook, boter, kaas en mayonaise.
2).Smeer dat op de 12 dunne rondjes brood.
3).Zet die op een bakblik in de oven tot de kaas gaat "borrelen", dan zijn de rondjes klaar voor de borrel.
  
										2).Smeer dat op de 12 dunne rondjes brood.
3).Zet die op een bakblik in de oven tot de kaas gaat "borrelen", dan zijn de rondjes klaar voor de borrel.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
"Als de wielekes borrelen gaan wij met de wielekes borrelen"!
									
                    