KookJij

Waterzooi van schelvis

Een heerlijk waterzooi van schelvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Waterzooi van schelvis te bereiden

De filets koken met de sjalotten, de witte wijn, de visbouillon, peper en zout, en citroensap. De filets apart warm houden.
Het kooknat tot de helft laten inkoken.
De verse room toevoegen en laten indikken tot roomsaus. De fijngesneden groenten in hete boter laten sudderen en bij de saus voegen.
De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Laat het alvast smaken en horen het daarna wel:D:D
Marina

Marina zegt:
Lijkt mij een lekker voorgerechtje. Met een stukje ciabatta. Moet heerlijk zijn.