Recept
« Terug naar recepten
					
						vleeskoekjes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			vleeskoekjes
Een heerlijk vleeskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe vleeskoekjes te bereiden
Hak het vlees fijn en vermeng het met het geweekte goed uitgeknepen brood, het ei, de gehakte ui, prei, peterselie en de kruiden. Vorm er 4 platte koekjes van. Haal de koekjes door losgeklopt ei en daarna door het paneermeel , en bak ze aan beide zijde goud bruin.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									bobbeltje zegt:
 
									Anna zegt:
 
                    




 
					
petra zegt:
Mooie platgedrukte ballen maken hiervan en dan door de bloem.
Eventjes bakken en dan op brood met mosterd.
Smullen!