KookJij

Visfilet uit de oven met knoflookspaghetti

Een heerlijk visfilet uit de oven met knoflookspaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilet uit de oven met knoflookspaghetti te bereiden

Ui grof hakken.
In de pan olijfolie, uien, aglio, kappertjes, olijven, oregano, even bakken, dan Napolitaanse saus en witte wijn toevoegen en even smoren. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Leg de vis op een stuk folie en schenk de saus erover. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas en oregano over. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze in een ovenschaal.
In voorverwarmde oven (180°C) ± 15 min. laten garen.

Een variant voor de NIET visliefhebber, ook heerlijk met bv een steelkotelet (ribkarbonade) of kipfiletje, deze dan wel even voorbakken in de pan.

Serveren met knofllookspaghetti en salade.

Knoflookspaghetti: fijne spaghetti koken tot beetgaar. Dan afgieten en de aglio olio er flink doorheen mengen. Snel serveren dan blijft het lekker warm

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Olav

Olav zegt:
We hebben het net op en het was erg lekker. Bedankt!:)