KookJij

Verwennerij van Val-Dieu

Een heerlijk verwennerij van val-dieu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verwennerij van Val-Dieu te bereiden

Doe de port in een pannetje en voeg daar de laurierblaadjes, vanillestokjes, kruidnagels, sinaasappels (in 4 stukken snijden met schil(, kaneelstokjes en suiker toe.
Laat substantie een kwartier "trekken" op een kleine vlam.
Verdeel ieder kaasje in 4 gelijke stukken, ieder 2 hapjes.
Bebloem de kaasjes en klop de eieren.
Dompel de kaasjes in de eiermassa en paneer het vervolgens met amandelschaafsel.
Wel de pruimen in 5 min. in de gluhwijn.
Frituur de kaasjes goudbruin.
Prik de pruimen met de prikker op de kaasjes.
Vijgenbrood en gluhwijn voor serveren even verwarmen.
Garneren met een "streepje stroop"

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst