KookJij

Venkelsoep met een scheutje Pernod

Een heerlijk venkelsoep met een scheutje pernod recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Venkelsoep met een scheutje Pernod te bereiden

Verhit de olie en stoof de fijngesneden venkel, look en sjalot zacht. Giet er de bouillon en Pernod bij. Kruid met de steranijs, peper en zout en laat nog 15 min. verder koken. Haal van het vuur en voeg room toe. Verwijder de steranijs en mix zeer fijn. Laat afkoelen in ijskast.
Serveer koel en garneer met het venkelgroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst