KookJij

Vanillepudding met rode vruchtensaus

Een heerlijk vanillepudding met rode vruchtensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vanillepudding met rode vruchtensaus te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de vellen fillodeeg. Bestrijk de vellen met de boter en bestrooi ze met de poedersuiker en het amandelschaafsel. Bak ze in 8-10 minuten tot ze bruin en krokant zijn. Houd een paar takjes bessen apart en prak de rest van het fruit fijn. Roer de honing door het fruit en breng het geheel in een steelpannetje aan de kook. Haal het fruitmengsel direct van het vuur en roer de munt erdoor. Breek de amandelkoek in grove stukken. Stort de pudding en serveer die met het warme fruitmengsel, de krokante amandelbrokken en wat takjes rode bessen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst