KookJij

Thaise rode kerrie met leng

Een heerlijk thaise rode kerrie met leng recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise rode kerrie met leng te bereiden

Verhit een (wok)pan en bak er onder voortdurend roeren 5 minuten de rode kerriepasta in. Blus met de kokosmelk.
Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter. Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.
Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of brood bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst