Recept
« Terug naar recepten
Thaise rode kerrie met leng
PT20M
Thaise rode kerrie met leng
Een heerlijk thaise rode kerrie met leng recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise rode kerrie met leng te bereiden
Verhit een (wok)pan en bak er onder voortdurend roeren 5 minuten de rode kerriepasta in. Blus met de kokosmelk.
Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter. Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.
Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of brood bij.
Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter. Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.
Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of brood bij.