KookJij

Tagliatelle van courgette en Batavia met mangosmaak

Een heerlijk tagliatelle van courgette en batavia met mangosmaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle van courgette en Batavia met mangosmaak te bereiden

De courgettes wassen en hiervan met een dunschiller tagliatelle snijden. Koken in met curry op smaak gebracht zout water en meteen laten afkoelen. De ui pellen en fijnsnijden. De mango schillen en het vruchtvlees mixen met 1 dl water, hieraan de azijn toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. In het bord een nestje van tagliatelle en fijngesneden ui schikken, in het midden daarvan de Batavia leggen en garneren met muntblaadjes en afwerken met een streepje mangosaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst