KookJij

Tagliatelle al ragú di coniglio

Een heerlijk tagliatelle al ragú di coniglio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle al ragú di coniglio te bereiden

Bereiding:

Week de porcini ongeveer 20 minuten in 2 dl heet water.
Giet ze af, bewaar het kookvocht, snijd de paddestoelen fijn en houd ze apart.
Verhit de boter in de pan en bak hierin de ui met het coppa di Parma in de boetr in ongeveer 3 minuten bruin.
Voeg de bouten toe en bak 6-8 minuten op hoog vuur.
schenk de wijn erbij, laat even inkoken en voeg de tomatenpuree toe.
Voeg de porcini en het gezeefde weekvocht toe en stoof alles ongeveer 2 uur op heel laag vuur.
Controleer af en toe of er nog voldoende vocht in de pan zit en voeg eventueel wat water of fond toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Controleer de gaarheid van het konijn en haal het vlees van de bouten liefdt in grote stukken.
Kook de pasta in ruim kokend water met zout ( of groentebouillontablet ) volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Giet af en laat goed uitlekken.
Serveer de pasta met de ragú en bestrooi naar smaak met Parmezaanse kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst