Recept
« Terug naar recepten
Taartje van korstdeeg met geitenkaas
PT20M
Taartje van korstdeeg met geitenkaas
Een heerlijk taartje van korstdeeg met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje van korstdeeg met geitenkaas te bereiden
Neem bij voorkeur olijfolie van de eerste persing, die in de beter gesorteerde delicatessenwinkel zeker te koop is.
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. De veldsla in de helft van de olijfolie met daarin ook het fijn gesneden sjalotje zachtjes laten stoven in het pannetje. Vul het korstdeegbakje met de veldsla en de geitenkaas. Strooi de tijm erover. Snijd de mozzarella in plakjes en leg die op de met tijm bestrooide geitenkaas.
Ongeveer 7 minuten afbakken in de voorverwarmde oven. Op smaak brengen met peper uit de molen en de resterende olijfolie.
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. De veldsla in de helft van de olijfolie met daarin ook het fijn gesneden sjalotje zachtjes laten stoven in het pannetje. Vul het korstdeegbakje met de veldsla en de geitenkaas. Strooi de tijm erover. Snijd de mozzarella in plakjes en leg die op de met tijm bestrooide geitenkaas.
Ongeveer 7 minuten afbakken in de voorverwarmde oven. Op smaak brengen met peper uit de molen en de resterende olijfolie.