KookJij

Taartje van korstdeeg met geitenkaas

Een heerlijk taartje van korstdeeg met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: receptenweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taartje van korstdeeg met geitenkaas te bereiden

Neem bij voorkeur olijfolie van de eerste persing, die in de beter gesorteerde delicatessenwinkel zeker te koop is.

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. De veldsla in de helft van de olijfolie met daarin ook het fijn gesneden sjalotje zachtjes laten stoven in het pannetje. Vul het korstdeegbakje met de veldsla en de geitenkaas. Strooi de tijm erover. Snijd de mozzarella in plakjes en leg die op de met tijm bestrooide geitenkaas.

Ongeveer 7 minuten afbakken in de voorverwarmde oven. Op smaak brengen met peper uit de molen en de resterende olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst