KookJij

Spinazie-aardappelsoep met ei

Een heerlijk spinazie-aardappelsoep met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie-aardappelsoep met ei te bereiden

Verhit de boter in een soeppan en fruit de ui zacht en glazig.
Leg de aardappelblokjes in de pan en roer ze door ui en boter.
Voeg de bouillon toe en kook de aardappelblokjes in ca 12 min. gaar.
Roer bij beetjes tegelijk de spinazie door de bouillon en laat slinken.
Pureer aardappel en spinazie met een staafmixer.
Roer de slagroom door de soep en warm goed door.
Schep de soep in kommen of borden, bestrooi met bieslook en garneer met de stukjes hardgekookt ei.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst