KookJij

Sinaasappel-ansjovissalade

Een heerlijk sinaasappel-ansjovissalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sinaasappel-ansjovissalade te bereiden

Schil de sinaasappels ende grapefruits dik,zodat met de schil ook het wit verwijderd wordt.Snij de sinaasappelpartjes boven een kom los en vang het sap op.Leg om en om partjes sinaasappel en grapefruits op de borden.Bestrooi met olijven en munt.Roer olie,citroensap,honing,peper en ansjovis door elkaar en schep over de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst